Lajmet

Biznesi dhe produktiviteti, kush janë produktet më të mira në 2012

Publikuar , 01 Dhjetor 2012
0
Biznesi dhe produktiviteti, kush janë produktet më të mira në 2012

Në javën e prezantimit të produkteve më të mira të vitit 2012 i ka ardhur rradha kategorisë së biznesit dhe produktivitetit.

Lista është e gjatë, duke filluar nga sistemi i ri operativ i Microsoft-it e deri tek softuerët që u mundësojnë muzikantëve të përdorin rrjetet ethernet në një mënyrë komplet ndryshe. (PCWorld Albanian)

Por cilat janë përzgjedhjet e PC World?

Windows 8 Professional (operating system)

Stardock Start8 (Windows 8 add-on)

Kickstarter (crowd-funding site)

Google Hangouts (video-chat service)

Sensible Vision Fast Access (facial-recognition software)

Pinterest (online social sharing service)

Scrivener for Windows (word processor/project organizer)

Intuit QuickBooks Pro (accounting software)

Damn Small Linux (operating system)

Axis P1344 (IP video camera)

Stardock Multiplicity 2.0 (multisystem-control software)

Sanebox (email filtering service)

rtpMIDI (music software)

LEXO EDHE:  AKEP do të ndalojë telefonatat e bezdisshme të telemarketingut

Lajmet e fundit>