Harduer

BlackBerry Motion në shitje në 28 vende Evropiane

Publikuar , 15 Shkurt 2018
0
Telefoni ishte i disponueshëm në disa shtete. Ai kushton 469 euro dhe kostoja e dërgesës shkon nga 6.56 euro deri në 13.75 euro. BlackBerry Motion në shitje në 28 vende Evropiane

Telefoni BlackBerry Motion tashmë është zyrtarisht i disponueshëm në pjesën më të madhe të Evropës.

Marka Kanadeze filloi shitjen e pajisjes së bashku me aksesorët e saj në 28 vende të Evropës.

Telefoni ishte i disponueshëm në disa shtete. Ai kushton 469 euro dhe kostoja e dërgesës shkon nga 6.56 euro deri në 13.75 euro.

Lista e plotë e vendeve është: Austria, Belgjika, Bullgaria, Kroacia, Qipro, Çekia, Danimarka, Estonia, Finlanda, Franca, Gjermania, Greqia, Hungaria, Irlanda, Italia, Letonia, Lituania, Luksemburgu, Malta, Holanda, Polonia, Portugalia, Rumania, Sllovakia, Sllovenia, Spanja, Suedia dhe Mbretëria e Bashkuar. /PCWorld Albanian

LEXO EDHE:  Bitcoin nuk është Ar