Lajmet

BlackBerry me një softuer për sistemet kompjuterike të makinave

Publikuar , 07 Qershor 2017
0
Kompania nuk tha asnjë emër prodhuesish ku softueri i BlackBerry pritet të shfaqet po tha se disa kompani kanë filluar inkorporimin e tij në makinat e tyre të cilat janë ende në zhvillim. BlackBerry me një softuer për sistemet kompjuterike të makinave

BlackBerry tha ditën e Mërkure se ka zhvilluar një softuer i të ri i cili do të funksionojë në sistemet kompjuterike të makinave.

Kompania nuk tha asnjë emër prodhuesish ku softueri i BlackBerry pritet të shfaqet po tha se disa kompani kanë filluar inkorporimin e tij në makinat e tyre të cilat janë ende në zhvillim.

Produkti quhet QNX Hypervisor 2.0 dhe shërben si një mënyrë për siguruar maiinat nga hakimit. Industria e automobilave është një prej segmenteve ku teknologjia po sheh rritjen më të madhe.

Qualcomm tha se softueri Hypervisor është i përshtatshëm me Snapdragon 820Am për makinat. Njëherë e një kohë prodhuesi dominant në tregun e telefonëve inteligjentë, kompania kanadeze kërkon ringjalljen përmes teknologjive të reja. /PCWorld Albanian

LEXO EDHE:  A keni nevojë për një antivirus në Android? Po iPhone?