Blog

Blen domeinin e “Google.com” për 12 dollar. Nuk vonoi kompensimi

Publikuar , 02 Tetor 2015
0
Blen domeinin e “Google.com” për 12 dollar. Nuk vonoi kompensimi

New-Google-LogoVazhdimisht ka qenë e vështirë kryesisht për startupet dhe sipërmarrjet të rezervojnë një domain “.com”. Por me këtë artikull do të kuptoni se nuk është edhe aq e vështirë. Të paktën në letër.

Sanmay Ved, ish punojës në departamentin e marketingut pranë Google, kishte arritur të rezervonte një domain .com të pazakontë me gjashtë shkronja.

Domeini që bleu nuk ishte aspak i zakontë por vetë Google.com. Djaloshi në fjalë i cili kishte punuar për 5 vite me radhë në Google dhe tani pjesë e Amazon e përshkroi eksperiencën me këto fjalë: Në një ditë të zakonshme pune po shfletoja në domeinet e Google. Kërkova për “Google.com”, u shfaq si e disponueshme pë rezervim dhe e bleva për 12 dollar.

Google.com-Buy

Blerja e tij u konfirmua përmes postës elektronike ku lajmërohet se paratë ishin tërhequr nga karta e tij e kreditit.

Eksperiencën e tij e ndau në rrjetin social Linkedin. Pas pak minutash iu kthyen paratë në kartën e kreditit dhe u lajmërua se domeini nuk ishte i disponueshëm. (PCWorld Albanian)

LEXO EDHE:  Me “Secret of Success” Komisioni Evropian promovon sipërmarrjet e vogla dhe te mesme, ICTSmedia përfaqëson Shqipërinë

Tags >

Google
Lajmet e fundit>