Harduer

Blerësit e një telefoni Samsung përfitojnë avantazhe në Google Play Music

Publikuar , 22 Prill 2017
0
Kjo do të thotë se blerësit e një telefoni Android përfitojnë 100,000 këngë falas nga Play Music, një shifër e cila është 50,000 për pajisjet jo Samsung. Blerësit e një telefoni Samsung përfitojnë avantazhe në Google Play Music

Samsung gjithnjë është parë me një sy tjetër nga Google duke qenë se është prodhuari më i madh në botë i telefonëve Android.

Ditën e Premte këtë na provoi edhe më shumë Google kur tha se shërbimi i muzikës Google Play Music do të jetë i vetmi në telefonët Android duke filluar me Galaxy S8-ën.

Kjo do të thotë se blerësit e një telefoni Android përfitojnë 100,000 këngë falas nga Play Music, një shifër e cila është 50,000 për pajisjet jo Samsung.

Për më tepër pajisje e reja Samsung vinë me një ofertë tre mujore falas të Play Music. Së fundi asistenti virtual i Samsung Bixby do të mund të luajë muzikë me një komandë zanore, një gjë mund ta bëni edhe me Google Home dhe Google Assistant. /PCWorld Albanian

LEXO EDHE:  Autoritetet Evropiane kundërshtojnë blerjen e Fitbit nga Google