Vëzhgim

Blerim Destani edhe në Iphone

Publikuar , 24 Mars 2010
0
Blerim Destani edhe në Iphone

 Ky aplikacion është  falas dhe përmban informacione për aktorin Blerim Destani, si foto,  lajme dhe video, ku do të shfaqen të gjithë trailer-at e filmave të tij. Enkas për fansat e tij është mundësuar që nëpërmjet këtij aplikacioni të komunikojnë drejtpërdrejt me aktorin Blerim Destani në rubrikën Fan Club. Po ashtu, së shpejti  është në përgatitje dhe rifreskimi i parë i këtij aplikacioni, të cilit i bashkëngjiten edhe të reja të tjera, siç është opsioni Chat,  ku të gjithë ata që do ta marrin aplikacionin e Blerim Destanit nga Apple Store, do të  mund të komunikojnë në kohë reale me aktorin dhe me njëri-tjetrin.

LEXO EDHE:  OnePlus 7T: Nëse po kërkoni ekselencë por pa shpenzuar shumë ky është telefoni për tu blerë