Siguri

Bllokimi i Google në Kinë, alarm fals

Publikuar , 30 Korrik 2010
0
Bllokimi i Google në Kinë, alarm fals

Por ajo që u duk si një zhvillim dramatik, u shfaq të ketë qenë asgjë tjetër pos një lemzë teknologjike. Pasi kompania raportoi në Associated Press dhe media për një bllokad totale në Kinë, e njëjta kompani doli dhe tërhqoi prapa këtë deklaratë.

Google theksoi se sistemi për përcjelljen e qasjes në internet u dukt të ketë keqinterpretuar atë që ka qenë duke ndodhur me kërkimin e saj, me shërbimet reklamuese dhe mobile, dhe me shërbimet tjera në Kinë.

“Është e mundur që makina tona të fryjnë jashtë mase nivelin e bllokimit” tha Google në një deklaratë. “Duket se kjo është ajo që ka ndodhur kur pati një bllokad relativisht të vogël. Duket se përdoruesit në Kinë janë duke u qasur në shërbimet tona pa problem”.

LEXO EDHE:  Facebook pagoi një firmë sigurie për të hakuar një përdorues që më të vërtetë e meritonte