Vëzhgim

Blogger shpejtohet dhe zbukurohet

Publikuar , 31 Gusht 2011
0
Blogger shpejtohet dhe zbukurohet

Përdoruesit mund të bëjnë rregullime në ndërfaqen e re të përdoruesit të platformës Blogger nëpërmjet një dritareje që hapet, duke filluar gjatë të mërkurës.

Përdoruesit e Blogger do të gjejnë një pamje të re që ngjason me estetikën e tanishme të Google, një editor i thjeshtësuar dhe i zgjeruar i postimeve dhe një seksion të ri “Overview” për monitorim të trafikut të fundit dhe komentet.

“Ne e kemi rishkruar nga fillimi përvojën e tërësishme në ndryshim dhe menaxhim kështu që është më i shpejt dhe më efikas për ju – dhe më i lehtë për ne që të përditësohet dhe të përmirësohet gjatë kohës” shpjegon Chang Kim, i cili është menaxhues i platformës Blogger.

Blogger, fillimisht u zhvillua nga Evan Williams dhe Pyra Labs, iu shit ndërmarrjes Google në vitin 2003. 

“Ne jemi duke punuar shumë që rrënjësisht të riorganizojmë dhe përmirësojmë përvojën në Blogger nga godina, dhe ne shpresojmë që ju do ta pëlqeni të parin e një serie të përditësimeve të rënrëdishme që janë në rrugë të tyre në muajt e ardhshëm” tha Kim./pcworldalbanian

LEXO EDHE:  OnePlus 7T: Nëse po kërkoni ekselencë por pa shpenzuar shumë ky është telefoni për tu blerë