Harduer

Boeing të lëshojë smartphone

Publikuar , 12 Prill 2012
0
Boeing të lëshojë smartphone

Kryetari i Boeing, Roger Krone, nuk pranoi që të japë hollësi kur u bë fjalë rreth harduerit të pajisjes apo datës së lëshimit të saj, e poashtu edhe nuk tregoi që telefoni Boeing (ndërmarrja ende nuk ka vendosur për një emër përfundimtar) është pranë fundit të ciklit të vet të zhvillimit. Siç duket pajisja ka qenë në punë për një kohë kështu që është e sigurt të thuhet që fleta që do të përfshinte hollësitë nuk do të ishte mjaft sfiduese dhe mbase edhe nuk do të duhej të prisnim ndonjë version më të ri se Froyo ose Gingerbread që do të funksiononte në të.

Nëse ende nuk e keni gjetur, kjo nuk paraqet llojin e pajisjes që do të ishit në gjendje ta merrni në dyqani tuaj lokal të telefonave celularë. Boeing planifikon që ta paraqesë smartphone-in e vet për një çmim më të ulët, që duhet të kënaqë anëtarët e prokurorisë brenda Departamentit të Mbrojtjes dhe operacioneve të tjera ku kërkohet mjaft siguri./pcworldalbanian

LEXO EDHE:  Mate 30 nuk mund të instalojë as manualisht aplikacionet e Google

Lajmet e fundit>