Lajmet

BoldUnderline në kërkim të një “Front-End Developer”

Publikuar , 18 Tetor 2011
0
BoldUnderline në kërkim të një “Front-End Developer”

Sigurisht PCWorld Albanian bënë edhe ndjekjen e këtyre konkurseve të punës që ndërlidhen me fushën e teknologjisë informative për t’i mundësuar atyre lexuesve që janë me përvojë në lëmi të ndryshme të kësaj industrie, për të mos u lodhur duke ndjekur portale pune dhe për t’ua rikujtuar apo sjellë para tyre një konkurs pune që nuk e kanë parë deri tani. 

Në konkursin e publikuar nga BoldUnderline, që njihet si kompani me eksperiencë të madhe në procesin e dizajnit, është kërkuar një front-end developer me së paku 3 vite përvojë pune në HTML/CSS. Për kandidatin/kandidaten e interesuar ofrohet një pagë fillestare solide dhe gjithashtu kërkohet kualifikim universitar, ndërsa kthim do të mundësohet një vend i mirë i punës, përfshirje në projekte të klientëve inovativ vendor e të huaj, mundësi avancimi, etj. 

Nëse keni njohuri në këtë lëmi dhe po kërkoni punë, mos hezitoni më shumë dhe klikoni këtu. /pcworldalbanian

LEXO EDHE:  Operatori celular Gjerman zgjedh Huawei për ndërtimin e rrjetit 5G