Vëzhgim

Brian Dunn, CEO i ri i Best Buy

Publikuar , 11 Prill 2012
0
Brian Dunn, CEO i ri i Best Buy

Drejtori Mike Mikan ishte zgjedhur si CEO i përkohshëm derisa kjo ndërmarrje të gjejë një CEO. Themeluesi i Best Buy, Richard Schulze do të vazhdojë të shërbejë si kryetar. Në një deklaratë, Best Buy këmbëngulte që “nuk ishin mosmarrëveshje mes z. Dunn dhe ndërmarrjes në ndonjë çështje që ka të bëjë me veprimet, kontrollimet financiare, politikat ose procedurat.”

“Unë e kam pëlqyer çdokënd nga 28 vitet e mia me këtë ndërmarrje dhe unë e lë atë në pozitë për një të ardhme të fuqishme. Unë jam krenar për punonjësit e mi shokë dhe unë iu dëshiroj çdo të mirë atyre,” tha Dunn në një deklaratë.

Mikan tha që ai dhe skuadra e Best Buy “do të jenë të përqendruar jashtëzakonisht në udhëheqjen e suksesshme të kësaj periudhe të tranzicionit. Unë dua që t’i sigurojë punonjësit, konsumatorët dhe palëve të tjera kyçe tona që ne do të punojmë së bashku për të arritur qëllimet tona për rritje të ndërmarrjes dhe fitimit.”

Mikan ka shërbyer si drejtor i Best Buy që nga prilli i vitit 2008 dhe ka mbajtur role ekzekutive në ndërmarrjen UnitedHealth Group./pcworldalbanian

LEXO EDHE:  iPhone 12 mini: Smartfon të vogël më të mirë nuk ka