Vëzhgim

Britanezja bëhet kampione botërore e Microsoft Excel

Aug 5 2011
0 Shpërndarje
Britanezja bëhet kampione botërore e Microsoft Excel

79 finalistët në “Garën Mbarëbotërore 2011 në Microsoft Office” garuan gjatë kësaj jave në San Diego të Kalifornisë. Rebecca mori çmimin e parë në kategorinë Excel 2007.

“Është e mahnitshme. Unë nuk mendoja se do të fitoja” tha ajo.

Ajo ishte fituesja e vetme jashtë Azisë. Fitues në katër kategoritë e tjera për Excel, Word dhe PowerPoint u fituan nga Kina, Japonia, Malejzia dhe Taivani. Ata morën pjesë në teste për një kohë të caktuar për të treguar aftësitë e tyre për të krijuar dokumente, prezantime dhe fletëpërhapje./pcworldalbanian

Lajmet e fundit>