Blog

Britani, operatori celular më i madh në vend aktivizon shërbimin 5G në 16 qytete

Publikuar , 13 Nëntor 2018
Ndërsa ky i fundit do të bëjë të disponueshëm shërbimin, konkurrentët si Vodafone janë një hap para. Britani, operatori celular më i madh në vend aktivizon shërbimin 5G në 16 qytete

EE, operatori celular më i madh në Britani, ka planifikuar lançimin e rrjetit 5G në 16 qytete në 2019-ën.

Kompania do të aktivizojnë rrjetin e ri në Londër, Cardiff, Edinburg, Belfast, Birmingam dhe Maçester.

Sipas kompanisë 1,500 stacionet e para do të marrin 25% të tërë kapacitetit të rrjetit EE.

Ndërsa ky i fundit do të bëjë të disponueshëm shërbimin, konkurrentët si Vodafone janë një hap para.

Ky i fundit ka aktivzuar rrjetin 5G në Maçester dhe do ta lançojë në gjashtë qytete të tjera brenda pak muajsh. /PCWorld Albanian

LEXO EDHE:  Samsung hakohet, publikohen të dhëna të ndjeshme