Analiza

Broadband Satelitor, opsioni i “vetëm” për zonat rurale!

Publikuar , 26 Nëntor 2010
0
Broadband Satelitor, opsioni i “vetëm” për zonat rurale!

Megjithatë një maksimum prej 10 mbps, nuk është teknologji në barazi me fibrat optike më të fundit nga BT apo Virgin. Avanti, pronari i satelitit, argumenton se shumica e njerëzve nuk kanë nevojë për 10 mbps, dhe sipas tyre nuk do ta përdornin edhe po ta kishin. Gjersa kjo mund të jetë e vërtetë tani për tani pasi që sateliti thuhet se do të jetë aktiv për një dekadë, një fakt nuk mund ta largojë askush se terreni me broadband në  Britani, mund të jetë tërësisht ndryshe pas kësaj periudhe.

Në fakt, ajo që ka gjasa të ndodh, është se gjersa uebi të bëhet më krucial në çdo aspekt të jetës, kompanitë do të fillojnë të ndryshojnë mendjen e tyre  rreth zonave rurale dhe rëndësisë së tyre.

Në fakt ndryshimet me investime veçse kanë filluar të aktivizohen dhe në disa zona rurale kanë filluar me vendosjen e fibrave optike për broadband duke ofruar kështu shpejtësi  të jashtëzakonshme të internetit.  /pcworld.al

LEXO EDHE:  Nuk ndalet rënia e numrit të përdoruesve të shërbimeve celulare në Shqipëri

Lajmet e fundit>