Vëzhgim

Butoni Subscribe i Facebook nëpër uebfaqe

Publikuar , 09 Dhjetor 2011
0
Butoni Subscribe i Facebook nëpër uebfaqe

Butoni Subcribe i ri funksionon në të njëjtin mënyrë si butoni Like i rrjetit Facebook. Kur ju e klikoni atë, ju do t’i shihni postimet publike të personit tek i cili jeni abonuar. Butoni ka për qëllim të krijojë një efekt të gjerë duke i lajmëruar miqtë tuaj kur ju abonoheni tek profili i një personi – por së pari ai person duhet t’i lejojë abonimet në profilin e tij.

Ju do t’i gjeni përdorimet e para të këtij butoni në uebfaqe të botuesve të lajmeve, nga Newsweek deri tek Huffington Post dhe TechCrunch dhe shtimi i butonit në uebfaqe është mjaft i thjeshtë si vendosja e butonit Like, me pak kod./pcworldalbanian

LEXO EDHE:  OnePlus 8 Pro: Telefoni që Samsung i trembej më së shumti