Softuer

Call of Duty: Modern Warfare 2, loja më varshmërishkaktuese

Publikuar , 21 Dhjetor 2011
0
Call of Duty: Modern Warfare 2, loja më varshmërishkaktuese

Rreth 1,231 lojtarë nga Britania morën pjesë në studimin e dizajnuar për të zbuluar më shumë për përditshmërinë e lojtarëve. Vetëm dy të tretat e atyre që morën pjesë në hulumtim pranuan që ndjehen “të varur” duke e luajtur video lojëra. Kur u pyetën për të folur se si lojërat përshtaten me jetën e tyre të përditshme, 42% pranuan që ata shpesh humbasin shoqërimet që të arrijnë të luajnë video lojëra, derisa 82% thanë që ata rregullisht humbasin gjumin si një ndikim i drejtpërdrejtë nga lojërat.

Në pyetjen nëse ata do ta shihni si të lehtë që të largoheshin nga video lojërat, 51% thanë “Jo”.

Themeluesi i Play2r, Simon Kilby, i cli gjithashtu është një lojtar, mund të theksohet me përfundimet e studimit. Ai pranon që ai shpesh nuk i bën gjërat e rëndësishme për të vazhduar luajtjen e lojërave të tij të pëlqyera dhe, megjithëse mund të mos numërohet si varshmëri në kuptimin mjekësor, ai ndjehet për disa lojëra që ai nuk do të mund të priste të mbaronte atë që ai do të ishte duke e bërë dhe të kthehej në lojë. “Unë jam i befasuar që Skyrim nuk e takoi majën e listës, sepse unë nuk e njoh ndonjë lojtar i cili nuk është bërë tërësisht i pushtuar me lojën,” tha ai./pcworldalbanian

LEXO EDHE:  Zbulohet data e debutimit të Android 10