Vëzhgim

Canon do të shpalos produkte të reja në fund të gushtit

Aug 16 2010
0 Shpërndarje
Canon do të shpalos produkte të reja në fund të gushtit

Deri më tani nuk është dhënë asnjë detaj tjetër jashtë ftesës, por sipas të gjitha gjasave ajo që do të shohim në Belgjikë është EOS 60D, një zëvendësim i modelit të tanishëm 50D. Shumica e sfidave do të trashëgohen nga shumica e gjeneratave të tanishme, siç është sensori 18 megapikselësh, video 1080p dhe ndjeshmëria ndaj ndriçimit të madh. Dallimi i tij ndaj paraardhësit pritet të jetë ekrani që sillet për të bërë fotografi në kënd.

Në eventin e Canon ka gjasa që të shohim edhe G12, një aparat kompakt me bazë në CMOS, pastaj S95 një përditësim i ngjashëm ndaj S90 dhe dy modele të reja, SX30 dhe SX130. Një EOS ID Mark IV që do të zëvendësojë aparatin full-frame të Canon, ka gjasa që gjithashtu të shfaqet në panair.

Lajmet e fundit>