Vëzhgim

Çdo muaj prodhohen 2 milion iPad

Publikuar , 07 Korrik 2010
0
Çdo muaj prodhohen 2 milion iPad

Apple deri më tani besohet se ka porositur mbi 2.35 milion njësi vetëm për muajin korrik. Bazuar në këto statistika analistët kanë parashikuar se Apple do të shes diku mes 6 dhe 10 milion iPad gjatë këtij viti.

Por të lëmë pak anash këto statistika dhe të kalomë në një kuriozitet për Apple iPad. Artisti Kyle Lambert ka përdorur iPad-in e tij dhe aplikacionin Brushes për të krijuar disa vizatime mahnitëse, njëra prej të cilave është portreti i këngëtares së njohur amerikane Beyonce , të cilën ai e ka krijuar vetëm me një iPad dhe me një gisht.

Kjo që po shihni në imazh është vetëm një prej veçorive dhe aplikacioneve të shumta me të cilën Apple dhe ka arritur të bëjë për vete shumë konsumatorë, dhe pritet që të bëjë për vete të tjerë gjatë muajve në vazhdim. Për të shikuar videon sesi u krijua portreti i Beyonce në iPad klikoni këtu.

LEXO EDHE:  OnePlus 7T: Nëse po kërkoni ekselencë por pa shpenzuar shumë ky është telefoni për tu blerë