Analiza

Celularët me ekran të ndjeshëm në prekje më të popullarizuar

Publikuar , 02 Prill 2010
0
Celularët me ekran të ndjeshëm në prekje më të popullarizuar

Në një shkallë prej 1000 pikëve, celularët e mençur me ekran të ndjeshëm në prekje arritën 771 pikë. Megjithatë as celularët tradicional nuk arritën pikë të pakta, duke kapur 756 prej tyre.

Apple iPhone natyrisht që ishte në kategorinë e ekraneve të ndjeshme, dhe vlerësimi prej 810 pikësh është paraqitur në mesataren e smartphone-ve. Në fakt, Apple ka arritur që të jetë i pari tek kënaqësia e konsumatorëve, megjithatë edhe RIM ka pasur rezultat të mirë prej 741 pikësh.

Pjesëmarrësve në hulumtim gjithashtu u është parashtruar pyetja që të vlerësojnë lehtësinë në përdorimin e celularit të tyre, kualitetit të sistemit operativ, veçorive, dizajnit dhe fuqisë së baterisë.

award

Hulumtimi gjithashtu gjeti se njerëzit që shkëmbejnë media mes vete po rriten në përqindje. Mbi 50% e të anketuarve me smartphone u shprehën se shkëmbejnë fotografi, muzikë apo video me miqtë në celularin e tyre.

Duke se në treg po paraqitet një trend që përdoruesit me smartphone janë më të lumtur rreth celularit të tyre. Nëse posedoni ju një pajisje të tillë, çfarë është mendimi juaj rreth saj?

LEXO EDHE:  Ligji Evropian për një karikues universal dhe dilema e Apple