Biznes

CEO i Facebook-ut Mark Zuckerberg dhuron 100 milion dollarë donacion

Publikuar , 23 Shtator 2010
0
CEO i Facebook-ut Mark Zuckerberg dhuron 100 milion dollarë donacion

Donacioni do të jetë një pjesë e fondacionit të cilin Zuckerberg është duke e krijuar për të përmirësuar edukimin në Shtetet e Bashkuara të Amerikës dhe donacioni prej 100 milion dollarësh do të shkojë se pari në NeWark. Zuckerberg ishte emëruar si personi i 35-të i pasur në botë me një pasuri të llogaritur prej 6.9 bilion dollarë , i cili do ta vë atë para CEO-së së Apple Steve Jobs.

Shumë njerëz do ta quajnë si donacion i llogaritur, pasi që ajo shpallet në të njëjtën ditë kur do të realizohet filmi “I rrjetit Social”, film ky i cili përshkruan Zuckerberg-un më pak se një mënyrë të favorshme.
Në fund të fundit, qfarëdo qofshin motivet e tij për këtë donacion, ky është ende një donacion i mrekullueshëm dhe shumë bujar i cili ndihmon mjaft mirë shkollat e sistemit public në Amerikë.

LEXO EDHE:  Huawei hyn në botën e televizorëve

Lajmet e fundit>