Vëzhgim

Çfarë bëjnë indianët në internet?

Publikuar , 11 Qershor 2011
0
Çfarë bëjnë indianët në internet?

Çfarë bëjnë indianët online?

  • 49% komunikojnë me të tjerët
  • 35% marrin informacione
  • Argëtimi në formën e muzikës, videove dhe lojërave është shkak për 22% të veprimtarisë online
  • 14% krijojnë përmbajtjen për hapësirën dixhitale
  • 12% bëjnë bartje online

Studimi ka gjetur që 72% e kohës e shpenzuar nga indianët është e planifikuar dhe jo e rastësishme. Më poshtë mund të shihni statistikën e mostrave të përdorueshmërisë në internet.

LEXO EDHE:  OnePlus 7T: Nëse po kërkoni ekselencë por pa shpenzuar shumë ky është telefoni për tu blerë