Analiza

Çfarë tregon filtri i Instagram-it për ju (Infografik)

Mar 27 2013
0 Shpërndarje
Çfarë tregon filtri i Instagram-it për ju (Infografik)

InstagramInstagramin e përdorin 100 milion përdorues në bazë mujore dhe për çdo ditë shtohen rreth 40 milion fotografi të reja, ndërsa shumica e atyre fotografive kanë një lloj filtri në mënyrë që fotografia të merr shkëlqim të ri.

Cili mendoni se është filtri më i përdorur në Instagram? Valencia për ngjyrat e saj të zbehta? Kelvin për ngjyrat e kuqërremta? Ndoshta Earlybird? Po #NoFilter a mund të konsiderohet filter?

Por pavarësisht popullariteti të filtrave të ndryshme, çfarë tregon përdorimi i tyre për ju?

Hulumtimi i cili u krye nga kompania e marketingut Marketo pohon se mënyra se si ne i rregullojmë fotografitë tona flet më shumë për ne sesa që duket në ato fotografi.

Gjithçka shpjegohet në infografikun e mëposhtëm. (PCWorld Albanian)

instagram graphic

Lajmet e fundit>