Analiza

Çfarë tregon për ju stili i komunikimit mobil që përdorni (Infografik)

Mar 17 2014
0 Shpërndarje
Çfarë tregon për ju stili i komunikimit mobil që përdorni (Infografik)

phone-habits-feat-2-840x420Çfarë stil komunikimi keni? Në mënyrë indirekte, personaliteti juaj, reflektohet nga mënyra sesi ju e përdorni pajisjen tuaj mobile. Mos të shumtën e kohës dërgoni e-mail-e? A po telefononi më shumë sesa dërgoni mesazhe? Mesa duket ju jeni një punëtor produktiv nëse dërgoni e-maile shumë – këta njerëz flasin shumë pak me tjerët, dhe të gjithë merren me biznes të shumtën e kohës.

Ndërsa njerëzit që kalojnë të shumtën e kohës duke biseduar në telefon janë shpirtra të vjetër, dhe e dashurojnë të dëgjojnë zërat e të tjerëve. Cili jeni ju ? Ndiqni pyetësorin e mëposhtëm në Infografik. (PCWorld Albanian)

phone-habits

Lajmet e fundit>