Vëzhgim

Chop ju lehtëson rishqyrtimin e kodit

Jul 27 2011
0 Shpërndarje
Chop ju lehtëson rishqyrtimin e kodit

Ju mund të kopjoni dhe vendosni kodin në të ose ta lëshoni atë nga një URL. Nëse keni vendosur që ta kopjoni dhe ta vendosni atë, sigurohuni që ta përzgjedhni llojin e saktë të kodit pasi që nuk e gjen automatikisht kodin. Për të shtuar një koment, zgjedhni pjesën e kodit që dëshironi ta shqyrtoni dhe një kuti për koment automatikisht do të hapet. Faqja do të ju pyes për ta shkruar emrin (kështu që mund të ju identifikojë), por nuk ju kërkon regjistrim. Kjo faqe i ruan të dhënat tuaja për t’ju rikujtuar në vizitën tuaj të ardhshme dhe që komentet tuaj të mbesin të mundshëm për t’u ndryshuar.

Sapo të jenë shtuar komentet, shpërndajeni URL-në e ofruar me këdo që dëshironi. Ata mund të shtojnë komente të cilët do të jenë të mundshëm për t’u parë nga ju.

Vizitoni Chop-in./pcworldalbanian

Lajmet e fundit>