Blog

Chrome është shfletuesi numër një në botë

Publikuar , 24 Korrik 2017
Google udhëheq në desktop, një platformë e cila zihej nga Internet Explorer dhe Firefox përpara se Google ti parakalonte në 2012-ën dhe 2011-ën respektivisht. Chrome është shfletuesi numër një në botë

Google shpeshherë i referohemi si një kompania e kërkimit në internet. Megjithatë kërkimi online nuk është i vetmi sektor ku Google shkëlqen.

Bazuar në të dhënat e Statcounter, shfletuesi i kompanisë Chrome është porta kryesore drejt internetit në mbarë botën.

Google udhëheq në desktop, një platformë e cila zihej nga Internet Explorer dhe Firefox përpara se Google ti parakalonte në 2012-ën dhe 2011-ën respektivisht.

Por Google dominon edhe në shfletimin mobil. Falë prezencës në qindra miliona telefonë Android, tregu i Chrome në platformat mobile është 47% ndjekur nga Safari me 21%. /PCWorld Albanian

LEXO EDHE:  Google dhuron 25 milionë euro për të luftuar lajmet e rreme