Analiza

Chrome i fundit në testin HTML5

Publikuar , 25 Qershor 2010
0
Chrome i fundit në testin HTML5

Në konkurrencën e përëbërë nga Firefox, Opera, Internet Explorer dhe Chrome, ekipi i Download Suqad, ka bërë një testim kokë më kokë të këtyre shfletuesve, rreth asaj se cili punon më shpejtë me HTML5.

“Chrome edhe me përshpejtim harduerik të ndezur në linjën komanduese, është larg në vendin e fundit, me kilometra larg Firefox e IE” shkroi Sebastian Anthony nga Download Squad.

“Opera vazhdon të ecën miër, por më pas mbetet nën hijen e Firefox dhe IE”.

 

Anthony gjithashtu theksoi se edhe Fierfox e edhe IE9, kanë arritur rezultate të ngjashme. Rezultatet më të dukshme janë edhe kur bëhen krahasimet në përdorimin e CPU-së: IE9 dhe FF 3.7 janë me kilometra larg konkurrencës për sa i përket performancës, por që të dy tregojnë ngarkimin më të ultë të CPU-së.

LEXO EDHE:  Nuk ndalet rënia e numrit të pajtimtarëve të shërbimeve celulare