Vëzhgim

Chrome kalon Firefox-in në Britani

Aug 1 2011
0 Shpërndarje
Chrome kalon Firefox-in në Britani

Shpërndarja e shfletuesit Chrome ka shënuar një rritje në mbarë botën, por në Britaninë e Madhe, shfletuesi i Google ka pasur një rritje të madhe, duke zotëruar 22.12% të shpërndarjes në treg gjatë korrikut, ndërsa Firefox tani i ka 21.65%.

Në vendin e parë është ende Internet Explorer, me 45.51%.

Google e reklamon shfletuesin Chrome si të lehtë për kompjuter, të shpejtë dhe përdoret për sistemin e vet operativ, Chrome OS. Makinat e para portative të bazuara në OS – Chromebook-ët – kanë ardhur në qershor 2011.

Sipas Statcounter, Firefox ka shënuar rënie të numrit të përdoruesve gjatë vitit 2011./pcworldalbanian

Lajmet e fundit>