Lajmet

Chrome në Android arrin versionin 55

Publikuar , 07 Dhjetor 2016
0
Chrome në Android arrin versionin 55


Lajme të mira! Chrome 55 (55.0.2883.84) për Android ka debutuar dhe do të jetë i gatshëm në Google Play në ditët e ardhshme. Ky ndërtim përmban rregullime në qëndrueshmëri, memorie, përformancë, dhe gjithashtu disa funksionalitete të reja: 

  1. Lehtësisht shkarkoni muzikë, video, dhe madje edhe faqe të plota rrjeti për ti shikuar offline.
  2. Shikoni dhe ndani shkarkimet tuja brenda Chrome
  3. Shikoni fjalët e shkruara gabim  të nënvizuara në fushat e tekstit.
  4. Përmirësime në ndërfaqen e kërkimit.

    Një listë e pjesshme e ndryshimeve në këtë ndërtim është e gatshme në Git log.

    LEXO EDHE:  Telefonia celulare vijon tkurrjen, rritet interneti fiks

    Lajmet e fundit>