Softuer

Chrome Web Store ka më shumë se 30 milionë aplikacione

Publikuar , 10 Shtator 2011
0
Chrome Web Store ka më shumë se 30 milionë aplikacione

Në dhjetor, Google debutoi me Chrome OS dhe Chrome Web Store, duke u përcjellur me Chromebooks në qershor. Dyqani Chrome Web Store ka pasur një fillim të ngadalshëm pasi që nuk ka tërhequr aq trafik sa është pritur para se të lëshohej.

Themeluesi i ChromeOSApps.org, Chris Sorensen, që është faqe e pavarur që monitoron dyqanin e aplikacioneve për Chrome, duke vëzhguar të dhënat dhe statistikat të cilat që i shkëmben me ne për ta parë rritjen e këtij dyqani që nga koha kur është lëshuar. Më 1 shtator, CWS (Chrome Web Store) ka arritur në mbi 6,000 aplikacione me afërisht 28 milionë përdorues. Më 9 shtator, sipas numrave të parë në ChromeOSApps.org, CWS ka kaluar 30 milionë aplikacione. Sa i përket shkarkimeve, rreth 2.5 milionë aplikacione janë duke shkarkuar gjatë çdo jave./pcworldalbanian

 

LEXO EDHE:  Facebook prezanton sistemin e ri të pagesave për Facebook, Whatsapp dhe Instagram

Lajmet e fundit>