Harduer

Chromebook X360 11 G1 është laptopi i parë Chrome OS i konvertueshëm

Publikuar , 06 Mars 2017
Google publikoi në blog javën e kaluar një histori e cila fliste për rolin e Chromebook-ëve në edukim. Në tellësi të informacionit ishte një informacion rreth një laptopi të ri Chromebook nga HP. Chromebook X360 11 G1 është laptopi i parë Chrome OS i konvertueshëm Photo Source: Google

Chromebook x360 11 G1 Education Edition përshkruhet si laptopi i parë i konverstueshëm me bosht qëndrore 360 gradësh dhe USB-C. Kjo do të thotë se kamera ballore mund të kapë foto në të gjitha drejtimet.

Gjithashtu ka një laptop Stylus i cili duhet të jetë ai model me kosto të ulët i përshkruar më parë nga Google. Chromebook-ët ngelen një prej paisjeve më të përdorura nga Institucionet Arsimore.

Në mbarë botën mëse 20 milion mësuam përdorin Chromebook-ët dhe Google Classroom dhe mëse 70 milion përdorin G Suite for Education.

Chromebook x360 11 G1 del në shitje në Prill ndërsa detajet dhe çmimi janë engimë. /PCWorld Albanian

LEXO EDHE:  Aplikacioni i ri i Facebook kërkon të parashikojë të ardhmen