Softuer

Chronicles of Riddick: Assault on Dark Athena

Publikuar , 03 Nëntor 2008
0
Chronicles of Riddick: Assault on Dark Athena

Origjinali, pavarësisht shitjeve të dobëta, ofroi jo vetëm kualitet në mitin Chronicles of Riddick/Pitch Black, por gjithashtu ishte një prej titujve më të mirë aksion, për platformën e parë Xbox.

Tani për tani informacionet mbi këtë titull janë të pakta, por në imazhin të cilin po e shihni edhe vetë dhe në të cilin paraqitet karakteri Riddick, tregon se kjo lojë do të na ofrojë diçka të ngjashme me Chronicles of Riddick.

LEXO EDHE:  Përditësimi i madh i radhës në Windows 10 do të jetë në të vërtetë i vogël

Lajmet e fundit>