Blog

Cila është gjëja më me vlerë për njerëzit e këtij planeti?(Infografik)

Publikuar , 29 Prill 2015
Cila është gjëja më me vlerë për njerëzit e këtij planeti?(Infografik)

oecd-map-1200px2

Të shumtën e rasteve çdo gjë e gjykojmë sipas këndvështrimit tonë për botën. Por kultura të ndryshme kanë një interpretim ndryshe të dëshirave dhe jetës së tyre. Një anketë e realizuar nga Movehub na jep një pamje të qartë të asaj çfarë është më e rëndësishme në jetë tek njerëzit e kulturave të ndryshme.

Në fakt në këtë infografik nuk mungon as Shqipëria e shqipëtarët të cilët, parësore në jetë për ta janë të ardhurat. Është e trishtë të mendosh se vendi jonë së bashku me Ukrainën dhe Moldavinë janë të vetmet shtetet qytetarët e së cilëve shqetësohen më shumë për të ardhurat dhe paranë. Sot, shqetësimi kryesor i qytetarëve Europian është Shëndeti dhe Lumturia ndërsa ka edhe prej atyre shteteve Afrikane ku qytetarët e tyre shqetësohen për Edukimin. (PCWorld Albanian)

oecd-map-1200px

LEXO EDHE:  Kompania që prodhon procesorët dhe grafikat AMD zbulon avancimin e fundit teknologjik