Analiza

Cilat janë vendet më të lumtura ne botë? (Infografik)

Nov 29 2014
0 Shpërndarje
Cilat janë vendet më të lumtura ne botë? (Infografik)

HappinessAroundTheWorldFeat-840x420A mendoni se në përgjithësi bota është një vendi i lumtur? Ku mendoni se gjenden vendet me të lumtura në botë? A mendoni se ekziston një lidhje e ngushtë mes faktit të të qenurit i pasur dhe lumturisë? Por klima sa ndikon? A janë vendet e ftohta më të lumtura se ato të ngrohta? Hidhini një sy këtij inforgrafiku që përcakton indeksin e lumturisë në botë ku do të zbuloni informacione mjaft interesante. (PCWorld Albanian)

HappinessAroundTheWorld

Lajmet e fundit>