Biznes

Cilat kompani teknologjike patën më tepër fitime monetare gjatë vitit 2012

Publikuar , 22 Dhjetor 2012
0
Cilat kompani teknologjike patën më tepër fitime monetare gjatë vitit 2012

CompaniesTë gjithë gjigantët e teknologjisë patën të ardhura dhe fitime të mëdha gjatë vitit 2012. Por si janë ndarë konkretisht këto para?

Kompania e statistikave Statista ka realizuar një analizë, duke ndarë të ardhurat, rritjen e tyre dhe performancën e aksioneve.

Ndërkohë që Apple dhe Samsung kryesojnë listën përsa i përket të ardhurave neto dhe duhet thënë se renditen mjaft larg konkurrentëve të tyre, LinkedIn është kompania që po rritet më shpejt se të tjerat, duke shënuar këtë vit një rritje prej 89% të të ardhurave.

Grafikët e mëposhtëm ju japin një pamje më të qartë. (PCWorld Albanian)

Statista company

LEXO EDHE:  Nëse përdorni këtë antivirus, informacionet tuaja sensitive janë shitur

Tags >

biznes