Lajmet

Cilat llogari të Android duhet të ndiqni në Twitter

Publikuar , 29 Dhjetor 2012
0
Cilat llogari të Android duhet të ndiqni në Twitter

twitter android1 Pasi ju kemi dhënë një ide se cilat llogari të Microsoft-it duhet të ndiqni në Twitter nëse jeni adhurues i kompanisë dhe dëshironi të dini të parët lajmet e fundit, në këtë artikull do t’ju listojmë llogaritë që lidhen me Android si dhe disa shërbime të ngjashme nga Google.

Në listën e mëposhtme përfshihen shkrimtarë, personalitete apo analistë që e ndjekin nga afër sistemin operativ për smartfonë dhe tabletë. Gjithsesi, lista mbetet e hapur. (PCWorld Albanian)

Shkrimtarë, podcasters dhe personalitete

* JR Raphael,Android Power – @jr_raphael

* Phil Nickinson, Android Central – @philnickinson

* Sascha Segan, PCMag – @saschasegan

* Benjamin Rubenstein – Android Guys @benjrubenstein

* James Kendrick, – @jkendrick

* Nicole Cozma – @c0z

* Paul O’Brien, MoDaCo – @paulobrien twitterandroid

* Rachid, Droid Den – @le3ky

* Ashley Esqueda – @ashleyesqueda

* Seth Weintraub, 9to5Google – @llsethj

* Eric Lin, HTC – @ericlin

* Eric Zeman, Phone Scoop – @phonescooper

* Gina Trapani – @ginatrapani

Uebfaqe

* AndroidSPIN – @androidspin

* Android Central – @androidcentral

* Android and Me – @androidandme

* Eurodroid – @eurodroid

* The Android Site – @theandroidsite

* Androidinica – @androinica

* Android Forums – @Androids

* MoDaCo – @modaco

* RootzWiki – @rootzwiki

* Cult of Android – @cultofandroid

* Phandroid – @phandroid

* Android Tapp – @androidtapp

* Droid Life – @droid_life

* CNET Android Atlas – @androidatlas

* SAM Mobiles – @sammobiles Android twitter

* Pocketnow – @pocketnowtweets

* Android Police – @androidpolice

* Everything Android – @everythingdroid

* Talk Android – @talkandroid

* Droid Guy – @thedroidguy

* 9to5Google – @9to5google

Hakera, zhvillues dhe analistë

* XDA-Developers – @xdadevelopers

* Cyanogen – @cyanogen

* simms22 – @simms22

* Koush – @koush

* Kmobs – @kmobs

* Chris Soyars – @chrissoyars

* CyanogenMod Source – @cmsrc

* Clockword Mod – @clockworkmod

LEXO EDHE:  Reklamimi online, ja si kanë ndryshuar çmimet për postimet e sponsorizuara në 4 vitet e fundit

* MIUI rom- @miuirom

* Pau Oliva – @pof

* Ander Webbs – @anderwebs

* CyanogenMod – @cyanogenmod

* Prashant Somashekar, Droid Basement – @pershoot

* San Mehat, Android Kernel Systems Dev – @sanmehat

* Bart, Android freak – @amon_ra

* Tord Fauksganger – @tordf

* Greg Carron, developer – @pixeladdikt

* Kyle Weller – @androidunleashd

Zyrtarisht nga Google

* Android – @android twoogle

* Google Play – @googleplay

* Google Nexus – @googlenexus

* Google Voice – @googlevoice

* Eric Schmidt, Google – @ericschmidt

* Dan Morrill, Android Open Source – @morrildl

* Reto Meier, Google – @retomeier

* Tim Bray, Google – @timbray

* Ben Eidelson – @ben8128

* Romain Guy – @romainguy

* Xavier Ducrohet – @droidxav

* Android Dev Team – @androiddev

* Motorola – @motorola

* Google Fiber – @googlefiber

* Google TV team –@googletv

* Google I/O – @googleio

* Google Maps – @googlemaps

* Google Wallet – @googlewallet twitter

* Google Earth – @googleearth

* Google Places – @googleplaces

* Gmail – @gmail

* Google Chrome – @googlechrome

* YouTube – @youtube

* Google Drive – @googledrive

Lajmet e fundit>