Blog

Cilat llogari të Microsoft-it duhet të ndiqni në Twitter

Publikuar , 19 Dhjetor 2012
0
Cilat llogari të Microsoft-it duhet të ndiqni në Twitter

microsoft twitterViti 2012 ka qenë një vit i ngarkuar për Microsoft-in. Kemi parë versionin e ri të sistemit operativ Windows, për të mos përmendur më pas edhe versionin pasardhës të Windows Phone apo pajisje të tjera që janë zhvilluar nga kompania.

Nëse jeni adhurues i Microsoft-it dhe dëshironi të jeni gjithmonë në kontakt me të rejat e fundit nga kompania dhe punonjësit më të rëndësishëm të saj, atëherë lista e mëposhtme do t’ju hyjë shumë në punë.

Në të paraqiten disa nga llogaritë më të rëndësishme që duhet të ndiqni në Twitter për të marrë lajmet e fundit mbi Windows, Xbox, Windows Phone dhe pjesën tjetër të produkteve dhe shërbimeve të Microsoft.

LLOGARI ZYRTARE TË MICROSOFT-IT

Microsoft – @microsoft

Outlook – @outlook

Microsoft Windows – @windows

Xbox Entertainment – @xboxentertain

Microsoft Xbox – @xbox

Microsoft Store – @microsoftstore

SharePoint – @sharepoint

Bing – @bing

SkyDrive – @skydrive

Bing Maps – @bingmaps

Microsoft Research – @msftresearch

FUSE Labs – @fuselabs

Microsoft Surface @surface

Microsoft Press – @microsoftpress

Microsoft Green – @microsoft_green

Microsoft EMEA – @MicrosoftEMEA

Windows Azure – @windowsazure

Microsoft Cloud – @mscloud

Xbox Support – @xboxsupport

Kinect – @kinect

Windows Phone – @windowsphone

Windows Phone developers – @wpdev

Springboard Series @msspringboard

Channel 9 – @ch9 Office 365 – @office365

Office for Mac – @officeformac

Windows Embedded @msftweb

Microsoft Advertising – @msadvertising

Microsoft Asia – @microsoftasia.

NJERËZ TË MICROSOFT-it

Bill Gates – @billgatestwitter microsoft

Major Nelson Xbox – @majornelson

Frank Shaw Corporate Communications – @fxshaw

Aaron Greenberg Xbox – @aarongreenberg

Laura Massey Xbox Live – @lauralollipop

Mark Murray Public Affairs – @markmurray98119

LEXO EDHE:  Siguria e pajisjeve të Huawei më e dobët se e konkurrentëve thonë ekspertët Britanikë

Joe Belfiore Windows Phone – @joebelfiore

Jubbin Grewal – @jubbing

Scott Hanselman @shanselman

Eric Neustadter (e) – @thevowel

Zilla Doty Community Coordinator Xbox Live – @dmzilla

Scott Guthrie – @scottgu Ryan Lowdermilk – @ryanlowdermilk

SHKRIMTARË PERSONALITETE

Mary Jo Foley ZDNet – @maryjofoley

Paul Thurrott WinSuperSite – @thurrott

Tom Warren The Verge – @tomwarren

Matt Baxter-Reynolds – @mbrit

Ed Bott – @edbott

G. Andrew Duthie – @devhammer

Jon Brodkin Ars Technica @jbrodkin

Ina Fried AllThingsD – @inafried

Todd Bishop Geekwire – @toddbishop

Nicole Scott – @nicole_scooter

Rich Gibbons – @richfrombechtle

Justin Angel – @justinangel

Rafael Rivera – @withinrafael

Long Zheng – @longzhengMicrosoft

Peter Bright Ars Technica – @drpizza

Jason Perlow – @jperlow.

UEBFAQE

Windows Phone Central – @wpcentral

Notebook Italy – @notebookitalia

WM Power User – @wmpoweruser

XNA Community @xnacommunity

Neowin – @neowinfeed

All About Windows Phone – @aa_wp

Everything Microsoft – @everythingms

Mobile Tech World – @mobiletechworld

The Live Side – @liveside

Windows Dev Show – @windowsdevshow. (PCWorld Albanian)

Lajmet e fundit>