Softuer

Cilat janë parimet që e bëjnë një Web App shumë të mirë

Publikuar , 23 Dhjetor 2010
0
Cilat janë parimet që e bëjnë një Web App shumë të mirë

Aplikacionet më të mira mund të jenë mjaft të dobishme.

Çfarë duhet të bëjnë zhvilluesit e webit për të ndërtuar një aplikacion sa më të mirë?

Octava Druta e KnowYourNumbers vendosi disa gjëra së bashku në një list se çfarë i bën aplikacionet të shkëlqyera:

Përfituese (të ardhurat janë të më larta se çmimi)

Stabile (nuk ka rrëzime);

Shërbime të shkëlqyera për përdoruesin (stafi është përgjegjës dhe ndihmues);

Të gatshme (ka një kohë mjaft të mirë të punës);

Të sigurta (informacioni im është i siguruar);

Tërheqëse  (ka një ndërfaqe të bukur dhe kopje shoqëruese);

Përgjegjëse  (e bën atë që nevojitet për ta bërë shpejt);

Të optimizuara (kërkon sasinë më të vogë të burimeve);

Të ndihmueshme  (ndihmon në zgjidhjen e një problemi, p.sh. i përgjigjet një nevoje);

Të lehta për përdorim (mund të kryejnë gjëra në pak hapa, veçoritë e prodhimit janë lehtësisht të zbulueshme dhe vetëshpjeguese)./pcworldalbanian

LEXO EDHE:  WhatsApp Business për iOS i disponueshëm për përdoruesit në mbarë botën

Lajmet e fundit>