Lajmet

Cilët janë disa nga iniciatorët më të guximshëm të historisë? (Infografik)

Publikuar , 24 Janar 2016
0
Cilët janë disa nga iniciatorët më të guximshëm të historisë? (Infografik)

RiskTakersFeat-644x250Të ndërmarrësh një iniciativë të re kërkon vullnet dhe përkushtim të madh. Është më e thjeshtë të qëndrosh në vend dhe të mos bësh asgjë, por nëse të gjithë do ta bënin këtë ne do të humbisnim shumë nga arritjet më të mëdha të bëra përgjatë historisë.

Infografiku i mëposhtëm mund të na jape një mësim të vlefshëm se si duke marrë persipër rrezikun, ne mund të arrijmë gjëra të mëdha, ashtu sic kanë bërë disa nga iniciatorët më të guximshëm të përmendur më poshtë.

Cili nga iniciatorët e teknologjisë mendoni se ka marrë përsipër rrezikun më të madh ndonjëherë? (PCWold Albanian)infographic-beating-the-odds-through-history

LEXO EDHE:  Google prezanton aplikacionin e ri të fotografive