Lajmet

Cisco: Europianët përdorin më shumë të dhëna nga celulari se sa amerikanët

Feb 13 2009
0 Shpërndarje
Cisco: Europianët përdorin më shumë të dhëna nga celulari se sa amerikanët

Në Europë, edhe ata që kanë celularë më primitivë pa rrjet 3G, konsumojnë të dhëna 18MB në muaj, që është dyfish më shumë se sa përdorin amerikanët. Vitin e kaluar shifra e përdorimit të dhënave ishte 800KB në Europë ndërsa 400KB në Amerikë.

Europianët me celularë të shpejtë dhe data lidhje të njohura si 3.5G, 3G+ apo HSPA (High Speed Packet Access) do të konsumojnë të dhëna prej 1.18GB në muaj, ndërsa vitin e kaluar kjo shifër ishte 73MB në muaj. Ndërkohë amerikanët do të konsumojnë vetëm 739MB në krahasim me 32MB në muaj sa kishin përdorur vitin e kaluar.

Lajmet e fundit>