Biznes

Cisco na rikujton sesa i madh është interneti…

Publikuar , 14 Korrik 2011
Cisco na rikujton sesa i madh është interneti…

E këtu nuk bëhet fjalë vetëm për celularë të mençur dhe tabletë. Sensor që monitorojnë shëndetin, pajisjet për pacientët e sëmurë nga zemra, e kështu me radhë janë futur gjithashtu në llogari. Dhe për të bërë gjërat më inovative, këto pajisje shpesh komunikojnë mes vete pa komunikuar me njerëzit, në mënyrë që të plotësojnë normat ditore dhe të përditësohen. 

E përveç punës së saj të zakonshme në ndërtimin e një rrjeti t të mahnitshëm anembanë botës, Cisco po punon vazhdimisht edhe në projektin e tranzicionit prej IPv4 në IPv6. Para pak javësh kjo kompani paraqiti një parashikim “grafik” “VIsual Networking Index” që mat dhe parashikon madhësinë e tërë internetit, por gjatë ditës së sotme bëri diçka më të mirë duke ofruar një grafikë të lehtë për tu shikuar dhe për tu shkëmbyer më të tjerë. /pcworldalbanian

LEXO EDHE:  Bosi i Netflix thotë se puna nga distanca ka efekte negative