Lajmet

Clubhouse shton 13 gjuhë të reja

Nga: PCWorld
Publikuar , 03 Nëntor 2021
13 gjuhët e reja janë gjuha Frënge, Gjermane, Hindi, Indoneziane, Italiane, Japoneze, Koreane, Malajziane, Braziliane, Spanjollje, Tamil dhe Telegu. Clubhouse shton 13 gjuhë të reja

Rrjeti social Clubhouse lajmëroi ditën e sotme mbërritjen e gjuhëve të reja në aplikacionin e ndërveprimit zanor. Kompania tha se do të shtojë 13 gjuhë të reja duke e bërë më të aksesueshëm për më shumë përdorues.

13 gjuhët e reja janë gjuha Frënge, Gjermane, Hindi, Indoneziane, Italiane, Japoneze, Koreane, Malajziane, Braziliane, Spanjollje, Tamil dhe Telegu.

Është interesant fakti se kësaj liste i mungojnë gjuhët shumë popullore si Kineze, Arabe, Bengali dhe Ruse. Gjuhët e reja do të jenë të disponueshme në Android.

Përveç gjuhëve të reja, kompania prezantoi edhe një ikonë të re aplikacioni me portretin e muzikanit Indian Anirudh Deshmukh. /PCWorld Albanian

LEXO EDHE:  Procesori flagship Intel Core i9-13900K do të ketë një modalitet "Extreme Performance"