Harduer

Çmontimi i tabletit Xperia Z (Video)

Mar 26 2013
0 Shpërndarje
Çmontimi i tabletit Xperia Z (Video)

Xperia-Tableta-Z_Sony ka vendosur t’iu tregoj fansave të vet se si duket tableti i tyre më i ri Xperia Z kur ai çmontohet.

Pra mund të shihet se si “organet” e tij janë të renditur në trup dhe të zbulohet se sa thjeshtë është ta çmontoni këtë pajisje.

Kjo gjë mund të tregojë se sa lehtë do të jetë për të kryer ndonjë vetë-riparim eventual dhe zëvendësim të pjesëve.

Për çdo rast ju rekomandojmë që ta shihni videon më poshtë, ndërsa në komente mund të na thoni se si ju duket “anatomia” e tabletit Xperia Z. (PCWorld Albanian)

Tags >

Xperia
Lajmet e fundit>