Ja se si

Coffe mban kompjuterin të ndezur deri në fund të shkarkimeve

Publikuar , 07 Maj 2011
0
Coffe mban kompjuterin të ndezur deri në fund të shkarkimeve

Mbase shumë njerëz e kanë lënë makinën e tyre të ndezur për të shkarkuar një gjë gjatë tërë, thjesht duke harxhuar elektricitet/para. Coffe ofron një zgjidhje të thjeshtë në një formë të bllokuesit të përkohshëm të një ndaljeje të kompjuterëve që kanë Windows. Lëshojeni këtë softuer, përzgjedhni në adapterin që të dhënat janë duke rrjedhur dhe shkruani një prag të të dhënave, përpara se të ndalet dhe ta lejojë kompjuterin që të fiket.

Vizitoni këtë lidhje dhe merrni një kopje. Coffe është një aplikacion vetëm për Windows dhe kërkon Microsoft .NET./pcworldalbanian

LEXO EDHE:  Ja sesi të riktheni shfletuesin Chrome në gjendje fillestare