Lajmet

CT Computers me një dyqan të branduar në Tiranë.

Publikuar , 26 Shtator 2009
0
CT Computers me një dyqan të branduar në Tiranë.

Duke vazhduar zgjerimin e atij që është që tani rrjeti më i madh i rishitjes i unifikuar në një emër, CT computers ka inauguruar një tjetër dyqan në Tiranë, atë të BTC në sheshin “Wilson”. Përveç tabelave të jashtme dhe markave si Comtrade apo HP në brendësi, dyqanet e reja duket se do ti shoqërojë një look i ri i brendshëm bazuar në forma dinamike dhe ngjyrat e kuqe dhe të gjelbra.
Prej vitit 2006 CT computers është e pranishme në tregun Shqiptar me marka të ndryshme si HP, Toshiba, LG, Intel, AMD and Gigabyte dhe këtë vit, kompania është përqëndruar në vendosjen e një rrjeti tregtar në të gjithë vendin.

LEXO EDHE:  Minecraft arrin në 91 milion lojtarë aktivë

Lajmet e fundit>