Harduer

CyberPower paraqet sistemet e reja me Phenom II X6

Publikuar , 28 Prill 2010
0
CyberPower paraqet sistemet e reja me Phenom II X6

Me arkitekturë për lidhje të drejtpërdrejtë, çipi i ri i AMD-së me gjashtë bërthama do të lejojë përgjigje dhe performancë super të shpejtë, madje edhe për aplikacionet softuerike me kërkesa të larta.

Sistemet më të shtrenjta me një çmim prej 1045 dollarë përfshijnë një AMD Phenom II X6 1055T CPU, të përcjellë me dy kartela grafike ATI HD 5750 1GB, 4GB DDR3/ 1333 Mhz, 1TB SATA II HDD në 7200 RPM, wireless 802.11G, Windows 7, etj.

Me një shkallë më të ulët të fuqisë, për diku 699 dollarë, ju mund të merrni një AMD Phenom II X6 1055T CPU me kartelë grafike Nvidia GT 220 1GB, 500 GB HDD SATA II me 720 RPM dhe 4GB DDR3 RAM, në 1333 MHz.

LEXO EDHE:  Samsung ka gënjyer kur tha se ka shitur 1 milionë Galaxy Fold