Harduer

"Debutimi" i iPhone Nano po afrohet?

Publikuar , 13 Shkurt 2011
0
"Debutimi" i iPhone Nano po afrohet?

“Një nga njerëzit, i cili pa një prototip të një iPhone të ri para disa muajve, tha që pajisja e re ka qëllim që të shitet përgjatë vijës së iPhone-ëve dhe do të ishte sa gjysma e madhësisë së iPhone 4. Telefoni, një nga emrat kodues të të cilit është N97, do të jetë i gatshëm për ngarkim në celular për gjysmën e çmimit të vijës kryesore të Apple për iPhone, tha personi.”

Sipas Wall Street Journal, Apple e merr parasysh ndërtimin e shërbimit të vet online falas për ngarkesa, MobileMe, duke ua mundësuar përdoruesve që të ruajnë të dhënat në cloud, më mirë se në një pajisje të vogël si një iPhone, iPod Touch ose iPad. Kjo lëvizje mund të lehtësojë një iPhone më të vogël, i cili mund të ofronte shumicën e të dhënave diku tjetër se t’i mbyllte brenda kufizave të veta të vogla.

Kur do të shihet një iPhone i tillë i vogël, i raportuar si më i vogël për një të tretën se prodhimi standard dhe çmimi pa kontratë 200 dollarë? Burimet e Wall Street Journal janë duke thënë që gjatë kësaj vere, kur është koha e saktë kur zbulohen iPhone-ët e rinj./pcworldalbanian

LEXO EDHE:  Një dekadë më parë Galaxy S20 Ultra do të ishte konsideruar "phablet"