Softuer

Debuton video e Tom Clancy’s H.A.W.X. 2

Publikuar , 04 Shtator 2010
0
Debuton video e Tom Clancy’s H.A.W.X. 2

A ju pëlqen të fluturoni? A ju pëlqen ta bëni këtë shumë shpejtë me shumë pak ndikime të graviditetit në këtë aspekt? Apo ndoshta ju pëlqen të fluturoni shumë shpejtë mbi trupat tokësore ushtarake, gjersa shkatërroni një apo dy qytete gjatë këtij procesi? Atëherë H.A.W.X. 2 është loja e duhur për ju.

Gjersa njerëzit që rrëshqasin përmes natyrës reale dhe kërkuese një Simulator i vërtetë i fluturimit duhet të pres për Fligh Simulator të Microsoft, ndërsa ata që kërkojnë zona rreziku dhe pothuajse çdo gjë që shpërthen. Ubisoft është i lumtur të prezantojë pjesën e radhës për H.A.W.X.

H.A.W.X. 2 ju vendos në kabinën fluturues të disa aeroplanë të jetës reale dhe të disa koncepteve, ku secili ka aftësitë e veta speciale dhe veçoritë e tij unike. Për secilin mision ju luani si një pilot amerikan, britanik apo rus.

Loja në fjalë do të paraqitet në treg për të tre platformat PC, PS3 dhe Xbox 360 më 7 shtator të këtij viti.

LEXO EDHE:  Firefox ju jep përdoruesve një arsye të fortë për tu larguar nga Chrome