Harduer

Del në shitje Vita

Publikuar , 23 Shkurt 2012
0
Del në shitje Vita

Në raportin nga Haylel Tsukayama thuhet:

Derisa shumica e lojërave për celularë nuk kanë orë të tregimeve që titujt portativë kanë, konsumatorët janë kthyer kah engimat e kuizeve dhe vrullin e shkurtër të lojës për ato momente që ata i kalojnë duke qëndruar në tren ose kur janë duke pritur ndonjë mjet për udhëtim.

Me Vita Sony është duke provuar që të rikthejë atë tregnd duke e rritur cilësinë e lojërave të veta portative. Ndërmarrja nuk e ka bërë vetëm paketimin e Vita me veçori – një touchpad të pasëm, dy analogë, grafikë të shkëlqyer dhe një ekran të bukur – por ka bërë përpjekje për të bërë mbështetjen e katalogut të pasëm të ndërmarrjes gjersa të bëhet zhvillimi i  veçorive të reja për Vita.

Ndërmarrja ka shikuar edhe që të punojë në lidhjen e lojërave në mes Vita dhe PlayStation 3. “Ne vërtet e kemi mbajtur në mend mundësinë,” tha Shuhei Yoshida i cili është zëvendës kryetar i lartë në ndërmarrjen Sony Computer Entertainment./pcworldalbanian

LEXO EDHE:  Njihuni me telefonin me palosje të Motorola me dizajn të viteve 90'

Lajmet e fundit>