Vëzhgim

Delicious pritet që të lëshohet gjatë këtij viti

Jul 11 2011
0 Shpërndarje
Delicious pritet që të lëshohet gjatë këtij viti

Ndërmarrja e Hurley-it dhe Chen-it, AVOS, po planifikon që shërbimin Delicious ta lëshojë gjatë kësaj vjeshte.

Megjithëse nuk tregohet shumë për këtë lloj të ri të këtij shërbimi, priten që të shtohen komponente të reja në ndërfaqe që ta rrisin cilësinë e shërbimit, si dhe të ofrojnë një ndihmë të mjaftueshme, duke mos mbetur borxh tek përdoruesit. Gjithashtu është e nevojshme të bëhet ndërtimi i shtojcave të reja për uebshfletuesit që do të ndihmojnë përdorimin e Delicious, duke e lehtësuar edhe vetë punën më këtë shërbim.

Megjithëse ende nuk është e qartë se çfarë forme të re do të marrë Delicious, dashamirësit e këtij shërbimi me siguri që duhet ta shohin këtë formë të re./pcworldalbanian

Lajmet e fundit>