Harduer

Dell i ri kalon nivelet e çmimeve dhe rekordet e shpejtësisë

Publikuar , 23 Korrik 2009
0
Dell i ri kalon nivelet e çmimeve dhe rekordet e shpejtësisë

Duke i shtuar kualitetin e mirë të printimit dhe tonerin ergonomik, ja ku keni fituesin e grupeve të mesme punese. Printeri tjetër i ngjashëm 2130cn, paraqitet për herë të parë në vendin e tretë. Është i shpejtë, por toneri i tij është i shtrenjtë. Color LaserJet CP2025cn radhitet në vendin e pestë me çmim të arsyeshëm dhe kualitet shumë të mirë printimi. C543dn i ri nga Lexmark ofron shtypje në dy faqe, në mënyrë automatike dhe është 100$.më i lirë se HP.

Një tjetër produkt i Dell që ka thyer rekorde është 1230c, më i vogli dhe më i liri që kemi  testuar. Fatkeqësisht, kualiteti i printimit dhe toneri i shtrenjtë e kanë mbajtur jashtë tabelës këtë model.

LEXO EDHE:  5 veçori që e justifikojnë çmimin e kripur të Galaxy S20 Ultra